29.6.09

WOW, una dosi de realitat virtual


ESREBOSTER te els seus discs a la red, com es pot veure a l'spotify.

La música d'ESREBOSTER es troba virtualment a l'itunes, a l'spotify i al myspace. Presència musical del segle XXI que s'allunya de lp i la cinta i és connecta amb la era digital i el format mp3. Les novetats de la banda es troben també al blog que teniu entre les mans, a la pàgina de música global, al facebook i a músicaIB. A més podreu trobar vídeos del grup al youtube i al catalanmusictube.

Per cert, només queda un dia per triar la cançó que més vos agrada del nou disc d'ESREBOSTER. Podeu fer-ho a aquest blog, WOW.

Volem felicitar a tots els que celebren Sant Pere, sobretot als nostres components:
PERE ESTELRICH, guitarrista d'ESREBOSTER
PERE ANTONI PERICÀS, veu masculina d'ESREBOSTER.

24.6.09

Lectors, a per la segona



Sa primera enquesta que vam fer a n'aquesta web s'ha fet realitat i volem compartir la il·lusió amb vosaltres. Dels quinze votants, realment un nombre molt reduït de persones tenguent en compte que el grup està format per onze músics, tretze han qualificat el concert de presentació d'ESREBOSTER com a "WOW". Aquest monosíl·lab a més d'un crit d'alegria és el títol del nou disc d'ESREBOSTER que ja representa la connexió entre tots els que han col·laborat amb aquest treball. Gràcies per fer-nos saber que aquesta paraula també forma part dels vostres cors. D'aquesta enquesta també han sortit dues veus crítiques que han considerat que el concert va anar "regular". Donar-vos també ses gràcies per participar i animar-vos a que vengueu aquest dissabte 27 de juny a Pollença, on ESREBOSTER sortirà a s'escenari de sa X Trobada dels Músics per sa Llengua cap allà a les 00:00h per fer ballar al públic assistent. Vos hi esperam a tots i a totes!
Anem a per la segona enquesta. D'avui a set dies volem saber la vostra opinió sobre "Quin és el tema del nou disc WOW que t'agrada més?". Hi ha una nova enquesta en joc i podem assegurar-vos que d'aquesta opinió sortirà segurament el segon single de WOW-ESREBOSTER. Participes?
Volem felicitar a tots els que celebren amb el seu nom la nit més curta de l'any i sobretot als nostres components:
JOAN RIBAS, tècnic de so d'ESREBOSTER
JOAN GARAU, baixista d'ESREBOSTER
i JOANA ABRINES, guitarrista d'ESREBOSTER.

21.6.09

DIA INTERNACIONAL DE LA MÚSICA


Imatge de Joan Garau per publicar a la revista Enderrock.

ESREBOSTER vol compartir amb tots vosaltres el dia internacional de la música. I ho fa amb un nou cd ja a la venda, el seu segon treball discogràfic titulat WOW. Esperem que vos agradi sa nova música d'ESREBOSTER, en breu tendreu una nova proposta a aquesta web on podreu votar per sa millor cançó del nou disc. Així que ja sabeu, anau ràpid a comprar-lo a la vostra tenda de discos habitual per poder opiniar amb plena consciència. Si voleu escoltar algunes cançons del grup, visitau el nostre myspace o descarregau les cançons per itunes.

16.6.09

WOW - ES REBOSTER


Fotografia de Pau Rul·lan

14.6.09

WOW IN LIVE

El concert de presentació d'Es Reboster a la sala assaig va complir totes les espectatives del grup.



Després d'un gran disc, d'unes immillorables col·laboracions, d'una constant promoció i d'un exhaust concert de presentació queda tot s'estiu per davant i molts anys de música. Mallorca ha botat amb ESREBOSTER i amb tots els músics convidats que han aportat un alt nivell dalt de s'escenari. Els components han disfrutat de tots els assistents en secret.

Fotografies de Pau Rul·lan

ESREBOSTER a més d'una gran família és una història d'amor que demostra que tot es possible malgrat el temps i la distància. GRÀCIES A TOTS I A TOTES PER PARTICIPAR D'UNA NIT QUE GUAITA A S'ESTIU.

13.6.09

SAY WOW

Vídeo elaborat per Joan Garau

11.6.09

WOW ALS MITJANS


10.6.09

ES REBOSTER CAMINA


Portada del nou disc. Disseny de Joan Garau

Es Reboster, l’onze musical de Santa Margalida, presenta en societat el seu segon treball discogràfic, WOW (Música Global), el proper 13 de juny a la Sala Assaig de Palma de Mallorca a les 20:30h. Una cita ineludible pels amants de la música ska, punk, rock i pop. Una conjunció d’estils musicals que marquen la particularitat de la banda mallorquina des del seu debut discogràfic, Sono Qui!. “WOW manté l’essència del primer disc i guanya en personalitat i força. Aquest títol és l’expressió alegre que volem transmetre amb la nostra música”, explica el grup.

Els temes enregistrat als estudis Urban Produccions de Palma entre desembre de 2008 i març de 2009, han estat treballats pel baterista Miquel Amengual, el baixista Joan Garau, els guitarristes Pere Estelrich i Joana Abrines, el percussionista Albert Sierra, la teclista Esther Muntaner, els trompetistes Pep Garau i Lluis García, el trombonista Vicenç Moltó i els cantants Pere Antoni i Margalida Pericàs. Els onze components d’Es Reboster han contat amb la col·laboració de set excepcionals músics de Mallorca per a formar la WOWBIGBAND: Jesus Díaz, Llorenç Barceló, Jordi Álvarez, Josep Oliver, Chus Coll, Miquel Gayà i Joan Rigo; a més de la participació del mític saxofonista català Pep Poblet i el cantant de Lax’n’Busto, Salva Racero.