28.10.09

NOS VAMOS PAL'APOLO! (2)


Imatge cartell Joan Garau

ESREBOSTER ja té data pel seu concert a Barcelona. El proper dimarts 22 de desembre els músics mallorquins presenten el seu nou disc WOW a sa Sala APOLO2 acompanyats dels amics PEP POBLET (saxo universal) i ALBERTO PÉREZ (trompetista de Muchachito Bombo Inferno).

La ENTRADA és GRATUÏTA!!!

Per tenir l'entrada simplement heu de confirmar assistència deixant el nom i llinatge de les persones que sereu al correu electrònic del grup: esreboster@gmail.com

TOTS ESTAU CONVIDATS!!

20.10.09

5:32 a TV


Making off des videoclip 5:32 d'ESREBOSTER

Després de rebre quasi 2.000 visites online en només dues setmanes, els informatius d'IB3 s'han interessat pel nostre videoclip. I avui ESREBOSTER sortirà als informatius de la televisió autonòmica amb la que tothom s'identifica a l'hora de dinar. L'excusa del periodista ha estat: "hem vist el videoclip i ens ha agradat molt i per acabar l'informatiu sempre mostram alguna imatge cultural de la nostra illa i la nostra gent". Noltros també som illencs.

Aprofitam per agraïr a tots els mitjans de comunicació que estan recolçant el nostre segon disc, WOW. I cal dir que la primera televisió que va publicar el nostre videoclip va ser TV3, com podeu veure al següent enllaç: vídeos alacarta.

Això no s'ha acabat, ESREBOSTER té moltes coses a dir.

16.10.09

ES REBOSTER ARRIBA A BARCELONA


Imatge gràfica de la banda mallorquina ESREBOSTER

ESREBOSTER ja té data pel seu concert a Barcelona. El proper dimarts 22 de desembre els músics balears tocaran per primer cop a sa Sala APOLO2 a les 21:30h. Tots estau convidat perquè serà el concert de presentació del nostre segon disc titulat WOW. Podeu comprar el disc a la web de la discrogràfica, MúsicaGlobal; escoltar les cançons a l'spotify, al myspace del grup i sobretot al proper concert a la Apolo2.

Anotau a l'agenda el 22 de desembre de 2009.
Si voleu llegir més, clickau aquí.

11.10.09

WOW, concert d'esreboster online


Imatge del concert cedida per Francesco de Laurentiis

Ja podeu veure online el concert que ESREBOSTER va oferir el passat mes d'agost a s'illa Tonight que es va emetre ahir a la nit al programa MUSICAIB de Televisió de Mallorca. Al link que vos deixam vos podeu descarregar el programa VLC per visualitzar els més de 60 minuts de concert.

A més podeu recordar el que va significar per noltros aquest concert a la següent crònica de viatges.

8.10.09

més de 1000 visites



Volem compartir amb tots voltros l'èxit del videoclip: en una setmana ha rebut més de 1000 visites i un dia d'aquests els informatius de IB3 el passaran per televisió perquè els mitjans de comunicació també s'han interessat per la notícia. Ho estam aconseguint gràcies a voltros i els que vulguin tornar a veure sa millor presentació d'ESREBOSTER o no l'haguin vista encara, clickau aquí.

Aprofitam per informar-vos que aquest dissabte 10 d'octubre s'emetrà per Televisió de Mallorca el concert que ESREBOSTER va oferir el passat mes d'agost a Formentera. Tot plegat serà al nou programa Musicaib.cat que comença a les 21:45h. WOW

Esperam la vostra resposta.

2.10.09

WOW, es *videoclip ja està aquí

Avui, arriba amb primicia el nou *videoclip d'ESREBOSTER (Margalida Pericás, Pere Antoni Pericás, Joan Garau, Pere Estelrich, Joana Abrines, Esther Muntaner, Albert Sierra, Miquel Amengual, Lluis García, Pep Garau i Vicenç Moltó).



L'objectiu del primer *videoclip del grup, a banda de ser la presentació dels 11 components a lo "cosas de casa", és rememorar un joc d'infància: "el 1,2,3, patito inglés" o com diuen en català: "l'1,2,3, pica paret". Així que vam començar la sessió de maquillatge, de vestuari, de platja, de furgo, de siesta, d'assaig,... jugant com ho feiem a la infància. I ha sortit una imatge estàtica i en moviment que defineix perfectement l'esperit d'ESREBOSTER.

*Videoclip gravat el 8 d'agost a la platja de San Adrià del Besós, el 9 d'agost a Gèlida i el 4 de setembre al Firal d'Olot, en un concert en directe. Un treball audiovisual excel·lent gràcies al gran equip tècnic dirigit per Josep Guti i la seva productora. També volem agrair la col·laboració musical del saxofonista Pep Poblet i el guitarrista Jordi Álvarez.

Si després de veure el *videoclip, voleu veure algunes fotografies del making off, pròximament l'àlbum sencer al facebook del grup.