18.7.10

ES REBOSTER. Solitud

Vídeo que ens ha regalat una persona del públic del concert benèfic per Haití


LA BANDA SONORA DE L'ESTIU:
1 d'agost a POLLENÇA - AUBORADA
13 d'agost a SES VOLTES (PMI)
16 de setembre al Mercat de Música Viva de Vic
8 d'octubre al Festival Circ de les Cultures (PMI)

5.7.10

Queda inaugurat s'estiu 2010



Ja són 10 anys damunt dels escenaris i a més d'aprendre molt hem compartit espai vital amb The Wailers, Bad Manners i Ska-p, entre altres grans bandes de reggae i ska del panorama musical.


Divendres, vam trobar-nos a Pina damunt de l'escenari a les 19:30h per fer ses proves de só, amb un bon bat de sol damunt un camp segat. Després de sopar en companyia, a la matinada vam jugar a ser músics durant 1 hora i mitja. Vam recuperar vells amics tan baix com dalt de l'escenari. Na Marta, excomponent de la banda, va animar-se a cantar algun tema del primer disc, SONO QUI.


Dissabte vam tenir el dia lliure amb un sol pensament al cap, el concert que ens esperava a la Plaça de Bous d'Alcúdia. Compartiem escenari amb grans bandes i havíem de fer un bon directe. Vam pujar a prop de les 4 de la matinada i vam baixar amb una mica de claror. El sol ja ens saludava i encara que la nit era ombrívola, el públic entonava els temes amb un entusiasme estival.

CONCERTS D'ESTIU:

13 d'agost a SES VOLTES (PMI)
16 de setembre al Mercat de Música Viva de Vic
10 d'octubre al Festival Circ de les Cultures (PMI)

2.7.10

ENCETAM SA BANDA SONORA DE S'ESTIU


WOW...

Ja ha arribat s'estiu i a més de sa calor i sa platjeta, encetam sa banda sonora del 2010. El concert elèctric d'ESREBOSTER arriba avui a la 1 de la matinada a Pina, festes de poble que inauguren l'alegria mallorquina. Compartim escenari amb Alma Sonora, Suasi i tots els que vengueu al bolo.

Demà l'escenari serà més gran i els companys de viatge els reconeguts The Wailers, la banda original d'en Bob Marley. És diu aviat però arriben a Mallorca per primera vegada per tocar al Mallorska Reggae Festival que es celebra el dissabte 3 de Juliol a la Plaça de Bous d'Alcúdia.

Estau tots convidats, necessitam la vostra companyia, la màgia la possarem amb les cançons.
Fins més tard!