17.11.10

TRÀILER DOCUMENTAL 10 ANYS



A mitjans de novembre s'il·luminen els carrers de Ciutat per anunciar els canvis que vindran i un d'ells és l'entrada del nou any, 2011. Noltros abans d'entrar volem sortir brufant el desè aniversari. I a les nits i de forma especial especialment en Joan Garau ha treballat molt per mostrar-vos material interessant sobre tots els components de la banda. M'agrada pensar que ESREBOSTER enguany celebrarà un Nadal amb la seva gent.

El 29 de desembre vos convidam de forma gratuïta a veure el documental de la banda a s'Auditori de la Vila. Reserva't la data.

6.11.10

Novetats d'ESREBOSTER



El videoclip 5:32 ha quedat finalista al MUSICLIP del 2010 i amb el vostre vot podem guanyar el premi del públic a la IV edició del Festival. Dóna el teu vot per ESREBOSTER a la llista que trobaràs a l'enllaç del festival.

ESREBOSTER celebra els 10anys al programa Catalunya Exprés de Ràdio 4. Es podrà escoltar en directe al link

I en relació al futur: dir-vos que estam treballant per culminar el documental dels 10anys de la banda i ens preparam per fer un nou videoclip, les votacions dels membres del grup i dels nostres seguidors estan entre Baile i Solitud.

Bona setmana a tots/es!