5.5.10

AVUI FA 10 ANYS!!!!!AVUI, A LES 5:32 FA 10 ANYS QUE VAM FER EL NOSTRE PRIMER BAILE A SA ROQUETA, EREM JOVES DE FESTA I ENS SENTIEM LLIUREs AMB LA MÚSICA.

DESPRÉS DE MOLTES NITs D'ESTIU ENS VAM DEMANAR QUÈ EM FAREM? I VAM TREURE EL PRIMER DISC. SONO QUI VA SER EL CRIT D'ESCLAUS DE GUERRA, DE MAR-ROC, DE IRA I DE SUERTE ENTRE ALTRES CUROLLES I UN MÓN INSEGUR VAM SER IMMIGRANTS A UN MÓN BLACK&WHITE. NOLTROS CREIEM AMB ELS IDEALS I SA MARE QUE ENS VA PARIR... PORTAVEM COLORS: 5 ESTILS A 1 SOL CD, VA DIR LA PREMSA.

WOW VA SER EL SEGON DISC I AL 9MÓN D'ADULTS CONSERVAM LA MATEIXA MÀGIA DELS PRINCIPIANTS AMB UNA DOSI D'EXPERIÈNCIA I INSOMNI. MOLTES GRÀCIES PER FER-NOS AQUEST CAMÍ DE MIRALLS MÉS FÀCIL ENCARA QUE A VEGADES SOM COM UNA DONA MALCRIADA QUAN SENT LA SOLITUD DINTRE SEU. LA RULETA DIU QUE AVIAT HI HAURÀ UN TERCER DISC AMB MOLTS SINGLES, BOLOS I CRITS D'ALEGRIA.

PD: Podeu llegir una petita crònica de viatge mentre escoltau a l'spotify tots els temes publicats d'ESREBOSTER a SONOQUI! i WOW!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada