22.12.10

DOCUMENTAL ES REBOSTER 10 ANYS


DOCUMENTAL ES REBOSTER 10 ANYS// by Joan Garau// 29 de desembre // 20:00h // Auditori de Santa Margalida

El proper 29 de desembre a les 20:00h vos convidam a la projecció del documental ES REBOSTER 10ANYS de manera gratuïta a l'Auditori de Santa Margalida.


Es Reboster celebra un decenni amb material gràfic, sonor i audiovisual inèdit. El muntatge de Joan Garau, artista visual i component del grup, es podrà veure per primera vegada a l'Auditori de la Vila el proper dimecres 29 de desembre de 2010 a les 20:00h. El documental esdevé una sorpresa tant pel públic com pels components del grup. “Jo sempre he pensat aquest treball com un regal que faig als meus amics”.


A més d'explicar la història de la formació arrel dels comentaris dels protagonistes, es poden veure gravacions de l'ambient que ha alimentat a la banda de Santa Margalida durant els 10 anys de la seva existència. El documental parla sobre els inicis, sobre els membres fundadors, sobre els primers concerts, sobre els viatges per a tocar fora de l'illa. També versa sobre el primer disc i sobre la petjada que ens va ocasionar entrar a un estudi i contactar amb una discogràfica. El vídeo retrata les gravacions del segon disc i dels col·laboradors de luxe amb els que contem tant en l'estudi com en els directes. A més els components es despullen i contant anècdotes i parlant de futur.


Podeu veure els tràilers al canal de youtube/ thejgarauReservau la data per veure ES DOCUMENTAL D'ES REBOSTER

DIMECRES 29 DE DESEMBRE DE 2010 A LES 20:00H

A L'AUDITORI DE SANTA MARGALIDA

ENTRADA GRATUÏTA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada