2.10.09

WOW, es *videoclip ja està aquí

Avui, arriba amb primicia el nou *videoclip d'ESREBOSTER (Margalida Pericás, Pere Antoni Pericás, Joan Garau, Pere Estelrich, Joana Abrines, Esther Muntaner, Albert Sierra, Miquel Amengual, Lluis García, Pep Garau i Vicenç Moltó).



L'objectiu del primer *videoclip del grup, a banda de ser la presentació dels 11 components a lo "cosas de casa", és rememorar un joc d'infància: "el 1,2,3, patito inglés" o com diuen en català: "l'1,2,3, pica paret". Així que vam començar la sessió de maquillatge, de vestuari, de platja, de furgo, de siesta, d'assaig,... jugant com ho feiem a la infància. I ha sortit una imatge estàtica i en moviment que defineix perfectement l'esperit d'ESREBOSTER.

*Videoclip gravat el 8 d'agost a la platja de San Adrià del Besós, el 9 d'agost a Gèlida i el 4 de setembre al Firal d'Olot, en un concert en directe. Un treball audiovisual excel·lent gràcies al gran equip tècnic dirigit per Josep Guti i la seva productora. També volem agrair la col·laboració musical del saxofonista Pep Poblet i el guitarrista Jordi Álvarez.

Si després de veure el *videoclip, voleu veure algunes fotografies del making off, pròximament l'àlbum sencer al facebook del grup.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada