28.8.10

ES REBOSTER CELEBRA 10 ANYS


Cartell elaborat per en Joan Garau. 2010

Diuen que les coses que es fan sense plena consciència són les que perduren en el temps com a fortes i vertaderes. Així es va iniciar la història d’Es Reboster l'any 2000.

Aquesta banda de reggae, ska, funky i rock que ha compartit espai vital amb The Original Wailers, Ska-p, Bad Manners, Obrint Pas i altres grans bandes del panorama internacional no perd les seves arrels i vol celebrar el desè aniversari al seu poble, amb la seva gent.

ESREBOSTER vos convida el proper divendres 3 de setembre a la festa del desè aniversari que es celebrarà de manera gratuïta a la plaça de La Vila a partir de les 00:00h. Concert amb sorpreses emmarcat dins les Festes de La Beata 2010.

La nit estarà vestida de música i records. Un vídeo dels deu anys donarà pas a la formació actual que segons el repertori s’anirà trobant amb antics components que han format part d’aquesta família. “Músics i amics que ens han ajudat a tirar endavant i fer de la nostra il·lusió, una realitat”, assegura el grup. A més contarà amb col·laboracions com en Salva Racero, cantant de Lax’n’busto, que va enregistrar una cançó en el segon disc, WOW. També han preparat arranjaments per la banda de Sta. Margalida que acompanyarà a n’ES REBOSTER en directe en algunes cançons. I amb una posada en escena divertida, el públic assistent podrà cantar temes nous i antics, ballar i participar de la festa. A més el concert es gravarà en directe. T’ho vols perdré?
CONCERT DESÈ ANIVERSARI D’ES REBOSTER:
Divendres 3 de setembre de 2010
a partir de les 00:00h
gratuït i amb moltes sorpreses
a la plaça de La Vila - Santa Margalida (Mallorca).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada