10.8.10

ESREBOSTER a IB3ràdioAhir mos varen telefonar del programa "Avui no feim res", bon títol per un programa de ràdio de 4 hores diàries, per fer-nos una entrevista als membres d'ESREBOSTER i promocionar el concert que feim aquest divendres a Ses Voltes. L'escenari de davall la Seu ens acollirà el 13 d'agost a les 22:00h juntament amb Kontraband. Vos hi esperam a tots! És un concert gratuït, noltros encetam la música i voltros posau la festa. Podeu llegir més aquí.

Avui un poc passades les 13:00h entràvem per sa porta d'IB3ràdio en Pep, en Fotou, en Joan i jo i dins s'estudi del fons, el de directe, ens esperaven en Pere Antoni i en Luis a punt per tocar en acústic 5:32: l'hora perfecte per fer la horeta.

Volem donar ses gràcies a l'equip avuinofeimres per defensar la música de ses Illes i valorar els grups mallorquins, que encara som molts els que feim bona música. Cristina, Laura, en voler tornam per seguir la conversació que tenim moltes anècdotes per contar després de 10 anys de convivència.


Propera aturada dijous 12 d'agost a Ona Mallorca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada