14.7.09

1 tassa i mitja de WOW


Components d'ESREBOSTER als estudis d'IB3 ràdio després de l'entrevista

Ahir horabaixa via telefónica na Noemi Garcies, presentadora del programa radiofònic d'IB3 "tassa i mitja", va combinar una cita amb els membres d'ESREBOSTER. I avui horabaixa en Pere Antoni, en Pep Garau, en Joan Garau, na Joana Abrines, en Joan Ribas, en Pere Estelrich i n'Albert Sierra han omplit l'estudi d'emissió en directe de la ràdio on han presentat el disc com un crid enèrgic d'alegria, WOW; han tocat en acústic el nou single, 5:32; han desvetllats secrets d'el videoclip que presentarem al setembre, i han tengut una entretenguda conversa musical amb els oïents. Des d'aquí aprofitam per donar ses gràcies a tots els mitjans i al públic que està valorant aquest nou treball discogràfic. Fins al moment tots positivament, esperam que la MÀGIA continuï.

Avui ESREBOSTER.COM celebra el seu primer mes a la red i com les parelles enamorades del seu CAMÍ vos regalam una nova enquesta. Aquesta vegada molt més subjectiva que les demés: "Què possaries a n'es rebost d'es reboster?" Ja que nosaltres estam en sequera, és lo que passa després de gravar un disc, esperam les vostres opinions. Després arribarà la reflexió de les votacions acompanyada de la foto del local d'assaig de la banda amb l'objecte que més recolçament hagui rebut dels lectors.

I recordau la segona presentació del disc WOW.
Ens veim divendres 17 de juliol, és a dir demà passat, a les 2:30 en punt dalt de l'escenari al VILAROCK a Santa Margalida.
Important: el concert és gratuït i tots, sobretot TU, estau convidats. Asseguram festa i bona música des de les 11 fins ben entrada la nit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada