13.7.09

WOW - seguim de presentacions


Portada del disc WOW dissenyada p'en Joan Garau.

Cel blanc i blau verd gris i marró,
Sóller, Deià i Formentor...
"Sa roqueta".

Precisament, aquesta ha estat sa cançó més votada de la darrera enquesta, continuam agraïnt-vos sa vostra participació a n'aquests jocs online que propossa esreboster.com. Esperam idees per la quarta enquesta i sinò rebem res ... intentarem sorprendrer-vos d'aquí un parell de dies. De moment informar-vos d'algunes novetats del grup que lluitarà per ser la banda sonora de l'estiu 2009.

Demà a les 16:30h ESREBOSTER presentarà en directe algunes cançons del nou disc en acústic al programa IB3 ràdio: "tassa i mitja". A més alguns dels components participaran a una tertúlia musical. Podreu escoltar l'entrevista en directe a la freqüència 106.8FM o online a la web de l'emissora. Si voleu estar a la última no ho perdeu.

I recordau que tenim pendent la segona WOW presentació del nou disc. Serà el proper divendres, dia 17 de juliol, a partir de les 2:30 de la matinada a Santa Margalida. "El poble que ens ha vist créixer" com diu la cançó de la banda, emmarca un concert d'ska amb grups dels Països Valencians. Estau tots convidats a la VilaRock i a les festes de Santa Margalida que es desenvoluparan al costat del Pub Es Colomer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada