1.7.09

A pel segon single...




La segona enquesta proposada per ESREBOSTER.COM ha superat el número de vots de la primera i això sempre és motiu de satisfacció. Ho hem aconseguint gràcies a vosaltres, esperam que tengueu tantes ganes d'expressar la vostra opinió a la següent enquesta que ja podeu trobar a n'aquesta pàgina: Quina cançó t'agrada més del disc "Sono Qui"?
Des del primer moment, a la segona enquesta es van veure clars moviments a favor del primer single: SOLITUD. Una cançó que ha sonat a la ràdio i ha acabat empatada a 4 vots amb 5:32, MÀGIA i 9MÓN. Una evidència que demostra que ESREBOSTER és un grup amb molts d'estils musicals i que justament és aquesta heterogeneïtat la que agrada al nostre públic que està dividit entre dues balades i dues cançons canyeres. La vostra opinió ens ha servit per determinar el segon single. Així que després "d'avui serà un gran dia" arriba s'hora de "sonar en clau de si menor" acompanyats per sa wowbigband. Els seguidors del grup ja saben quina serà la cançó que sonarà a les televisions... Ho deixam en un interrogant que resoldrem al final del text. Abans volem dir que les següents cançons més votades del nou disc WOW són DONA i INSOMNI seguides de BAILE i CAMÍ. També dir que pel grup són igualment importants RULETA, MALCRIADA, MIRALLS i WOW. Dotze temes que han fet possible una realitat somniada. Gràcies a tots i a totes per la vostra confiança i a disfrutar de la música.
I ara sí, desvetllam quin serà el nou single d'ESREBOSTER, el que sonarà després de l'estiu i del que ja estam preparant es videoclip. Sí és 5:32 amb la presència de tots els components d'ESREBOSTER i la WOWBIGBAND formada per en Pep Poblet i en Jesus Díez a n'es saxo, en Joan Rigo a sa trompeta, en Josep Oliver a n'es trombó i en Jordi Álvarez a sa guitarra elèctrica. Si voleu seguir informats de les nostres novetats, seguiu aquest blog.
Aprofitam l'avinentesa per felicitar a tots els que tal dia com avui han començat ses vacances o celebren el seu aniversari, especialment a n'en JOAN GARAU, baixista i dissenyador gràfic d'ESREBOSTER. Molts d'anys NIN i a aprofitar aquesta "eterna juventud de los 24".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada