7.7.09

WOW - promoció a ses illes balears


Els Joan-a a IB3 ràdio amb en Pep Suasi

Avui hem sortit prest de la Vila, o Santa Margalida com vos estimeu més, escoltant sa ràdio i anant cap a ella perquè encara que paresqui que ses ones són efímeres, tenen un espai físic i a n'aquest cas hem aterrat a IB3. En Pep Suasi, un showman també de sa ràdio, ens ha demanat sobre la nova i pròspera formació d'ESREBOSTER, les properes actuacions en directe, el nou disc, la producció, les col·laboracions i les influències d'aquest treball. També hem xerrat del nostre passat i hem reclamat més música en directe als regidors de cultura de ses illes perquè la música en directe és la banda sonora de l'estiu. En Joan Garau, baixista i dissenyador gràfic, i na Joana Abrines, guitarrista i lletrista del grup, han començat s'entrevista escoltant MÀGIA i així ho han fet amb INSOMNI, BAILE, DONA i 5:32. Cançons que han servit com a teló de fons per a la carta de presentació del nou disc. WOW: un crid d'alegria com es veu a la fotografia.


ESREBOSTER acompanyats de grans col·laboradors per fer dos temes a IB3 TV

Després de dinar al Portitxol, una dada extraordinària que podeu borrar de la vostra memòria perquè ocupa lloc indiscriminadament, hem anat a n'es Parc Bit per seguir amb la promoció televisiva. Ara ja erem tots els components de la banda amb la col·laboració d'en Joan Ribas, tècnic de so i trompetista de rebot; en Miky Campins, el millor bateria de Mallorca i ja que no va poder venir l'internacional Pep Poblet, li vam demanar a n'en Leo dels dimonis de Santa Margalida i va aceptar fer un solo de 2 minuts que escarrufa. A les 16h ens esperaven les maquilladores i les peluqueres de "Quina nit!", el nou programa de IB3 Tv que refresca les nits de dissabtes a l'estiu illenc. I hem entrat a un plató ple de llums, de gent gran, de persones treballant i de copes de cava.



APLAUDIMENTS, PREVENGUTS, 3, 2, 1 ... SOLITUD.
APLAUDIMENTS, PREVENGUTS, 3, 2, 1 ... DONA (Error)
APLAUDIMENTS, PREVENGUTS, 3, 2, 1 ... BAILE.

Se pot dir que era playback? El resultat ha sigut molt divertit, ens ho hem passat bomba i una vegada més hem demostrat que ESREBOSTER és un grup d'amics que s'ho passa bé tocant i que riuen cada vegada que se troben. MÀGIA ha estat amb la cançó que ens s'han despedit en petit comité. Ja vos avisarem de quan es podrà veure en pantalla, segurament serà l'1 d'agost.

I demà a les 11h ens podreu trobar en directe a RÀDIOBALEAR INCA al 101.4FM. Els que tengueu un ordenador amb internet podreu seguir l'entrevista en directe. Serem tot sinceritat!


Podeu veure les fotografies de la promoció al facebook del grup.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada