27.7.09

Celebrar Sant Jaume a Sant Francesc


Escenari Plaça de Sant Francesc (Formentera)

El passat divendres 24 de juliol ESREBOSTER va celebrar un gran concert a s’illa tonight. A les onze del matí vam berenar a la plaça de Sant Francesc davant s’escenari per celebrar la nostra primera actuació a Formentera. I vam disfrutar dels bocatas calents, els sucs naturals i les orxates granissades del “Bar des Centre” amb vistes privilegiades a un imponent muntatge musical de llums, cables, corrent, amplis i monitors com es pot veure a la foto. Al costat també hi havia una grua de Televisió de Mallorca, que més tard ens van demanar els drets d’imatge per enregistrar l’hora i mitja de concert que vam oferir als nostres veïns de mar, una nit màgica d’estiu.

A les sis de s’horabaixa, encara amb el sol damunt es cap, érem a s’escenari per provar el so de l’equip amb les mans d’en Joan Ribas. Després d’un capfico a sa platja d’es Pujols, a propet de la nostra casa per un dia, van arribar les 22h. Ja estàvem mudats, dutxats i perfumats per pujar a l’escenari però abans havíem de cobrir les necessitats humanes i mediàtiques. Abans de sopar vam respondre als informatius d’IB3: “Hem arribat a Formentera per presentar el nostre segon disc, WOW, i és sa primera vegada que ESREBOSTER ve a fer un concert a s’illa. Realment ha estat un regal per nosaltres i esperem tornar-vos es favor amb sa nostra música”.


Foto de família abans d'es concert d'ESREBOSTER

A mitjanit, els components del grup (Esther Muntaner, Miquel Amengual, Joan Garau, Vicenç Moltó, Pep Garau, Margalida Pericàs, Pere Antoni Pericàs, Joana Abrines i Pere Estelrich) juntament amb 2 convidats de luxe (Jesús Díez, al saxo, i Alberto Pérez, a la trompeta) vam pujar a l’escenari. Com ja vam dir, enyorant a n’Albert Sierra i a n’en Lluís Garcia, que no van poder venir a tocar per complir compromisos laborals. S’acollida de públic, tècnics, institucions i mitjans de comunicació va ser magnífica. Tocar a una de ses nostres estimades terres sempre és motiu d’alegria perquè ens agrada estar envoltats de mar pels quatre costats, mai millor dit.

Des de la primera cançó del repertori, DONA, fins a la darrera, SA ROCKETA, “vam donar-ho tot per s’empresa”, frase que ja comença a ser típica dins el grup. Vam animar a sa gent, vam passar-ho bé, vam botar, vam riure i vam encetar una costum que es convertirà en particular d’ESREBOSTER: vam regalar un cd a la persona que va ballar més durant el concert. Una nina de 7 anys que nomia Ari i no entenia es mallorquí va ser sa premiada que al final des concert va apropar-se als components del grup per demanar-nos autògrafs. Així que si encara no tens es disc WOW vine als nostres concerts, posa’t a primera fila, canta, balla i passa-t’ho bé. Potser te’n duràs el nou disc de regal. Aquella pepa se’n va anar contenta del nostre concert i això és lo que volem regalar: BONA MÚSICA, SOMRIURES SINCERS, PARAULES BONIQUES I MOLTES ABRAÇADES GRATUÏTES.


Pere Antoni firma un autògraf a la fan més petita del concert

Concert enregistrat per Televisió de Mallorca que s’emetrà a partir del setembre al nou programa musical “MusicaIB”. Ja us avisarem de l’emissió perquè vegeu que tot el que he escrit es veritat. I per acabar el reportatge viscut en primera persona, només em queda dir que a n’aquest grup tots ens importem molt i per aquest motiu el que ens proposem sempre surt millor de lo que podem imaginar. Encara ens queda molt d’estiu per davant, molt bolos i molta música.

Nota: Molts d’anys a tots els Jaumes, Jaumets, Jaumetes i Jaumots. Encara que arribem amb retard, arribem que és lo important.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada